Van: donderelf@gmail.com [mailto:donderelf@gmail.com] Namens Philip van der Zee
Verzonden: zondag 24 oktober 2010 0:54
Aan: Philip
Onderwerp: niburu

 

Lieve mensen,

Deze waarschuwing staat nu op de internationale site van Niburu. www.niburunews.com
Let goed op:

MEDEDELING: Wanneer u de site Niburu.nl bezoekt, opent zich een scherm waarin gevraagd wordt uw pc te scannen omdat er schadelijke software op uw pc staat. DOE DIT NIET!

Lees eerst de volgende beschrijving op onze hyves pagina door hoe dit virus onschadelijk te maken voordat u verder gaat.

UPDATE: De hackers zetten momenteel alles op alles om ons en aanverwante websites de mond te snoeren. Heden avond is opnieuw een gecoördineerde aanval uitgevoerd, waarbij de officiële website Niburu buiten onze macht om opnieuw is geactiveerd en een virus is binnengesluisd.

Hierdoor is de redirect weggevallen en kunnen mensen weer op Niburu.nl terecht, waardoor men bovendien het risico loopt dat er een hardnekkig virus wordt geïnstalleerd. Probeer zoveel mogelijk mensen in uw omgeving hiervan op de hoogte te stellen voordat we de originele Niburu website weer offline kunnen zetten.

Open onder geen voorwaarde de Niburu.nl pagina!